Apartmani Jovanoski :: Oblast Struga :: Struga

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Jovanoski

Vrsta: Vila

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Struga, Oblast Struga

E-mail:
katerinajovanoska@yahoo.com

Sajt:
www.facebook.com/Jovanoski-Apartments-204290389604428

Telefon: +389 46 787 323

Mobilni: +389 75 232 850
+389 75 331 734

Pogodnosti

Apartmani se nalaze 50 metara od centra Struge i 150 metara od plaže
Terase (2 apartmana sa pogledom na Crni Drim, 1 sa pogledom na čaršiju)
Potpuno opremljena kuhinja
Besplatan bežični internet
Klima uređaj
Kablovska televizija
Mogućnost iznajmljivanja bicikala
Obezbeđen parking prostor

Apartmani Jovanoski, Struga slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Apartmani Jovanoski smešteni su na izuzetnoj lokaciji, pokraj reke Crni Drim, u samom centru Struge, tačnije svega 50 metara od centra čaršije. Na 150m nalazi se i najbliža plaža, a tu su i prodavnice prehrambene robe, kafići i restorani, odnosno ovde u blizini ćete naći sve što vam može zatrebati ako ste na odmoru u Strugi ili ste u prolazu kroz ovaj prelepi grad.

Struga je udaljena od Ohrida 13km, a do aerodroma u ovom mestu ima svega 6km. U apartmanima Jovanoski možete iznajmiti bicikl koji je najpopularnije prevozno sredstvo u gradu, a pored vožnje bicikala, Struga je veoma popularno mesto i za pecanje, pa će ljubitelji ribolova sigurno uživati. Za sve one koji nas posete svojim kolima imamo obezbeđen parking prostor.

Apartman za 5 osoba

Ukupno tri apartmana čine kompleks Jovanoski. Apartmani Didi i Eva su površine 45m² i imaju po jednu spavaću sobu, dok je treći apartman Delux još komforniji (90 kvadrata) i njega čine čak dve spavaće sobe. Sva tri apartmana mogu ugostiti do 5 osoba i savršeni su za porodice ili za grupu prijatelja koja je odlučila da svoj odmor provede u Strugi.

Dva apartmana (Eva i Delux) imaju divne nameštene terase sa stolom i stolicama sa kojih se pruža prelep pogled na reku Crni Drim. Apartman Didi takođe ima terasu, a pogled koji se odavde pruža na čaršiju čini ga takođe veoma privlačnim. Svaki od ova tri apartmana ima svoju potpuno opremljenu kuhinju sa velikim frižiderom, dnevni boravak u kojem se nalazi TV sa kablovskim kanalima, i kupatila u kojima su pored tuš kabina obezbeđeni i peškiri. Uz sve ovo, klima uređaji će obezbediti temepraturu po vašoj želji unutar apartmana, a tu je i besplatan bežični internet koji možete koristiti bilo za zabavu ili za potrebe posla.

Cene se kreću od 30€ do 50€ po noćenju u zavisnosti od broja gostiju u apartmanima.
Za više informacija u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: katerinajovanoska@yahoo.com

soba1 soba2 soba3 soba4 soba5

Struga


Struga je simpatičan grad na jugozapadu Makedonije, čiji prvi i najjači utisak kod svih koji ga posete – njegova arhitektura XVIII i XIX veka. Na samoj obali Ohrida, Strugu preseca Crni Drim na svom isteku iz jezera. Blagoslovena obalama “večnog” Ohrida, kristalnog Crnog Drima, ali i blizinom Jadrana, Struga je zaista jedinstven grad na Balkanskom poluostrvu. To je grad poezije, kulture, istorije i duge tradicije koji retko koga ostavlja ravnodušnim.


Pročitajte više

Oblast Struga


Na krajnjem jugozapadu Makedonije, oblast Struga zhavata zapadni deo kotline i obale Ohridskog jezera, sa Jablanicom na zapadu i Karaormanom na severu. Ovu oblast obeležavaju prirodni ekosistemi jezera Ohrid, i dela toka Crnog Drima i veštačkog jezera Globočica, u zagrljaju planina Jablanice i Karaormana. Kontinentalne odlike oblasti menja blizina Jadranskog mora sa svojim toplim vazdušnim strujama, pa izuzetno prijatna klima čini jednu od osnova razvoja turističke ponude oblasti Struga.


Pročitajte višePročitajte više - Struga Rent-A-Car - Struga
Ostavite komentar:

* obavezno