Apartmani Joleski :: Ohridska oblast :: Ohrid

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Joleski

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Ohrid, Ohridska oblast

E-mail:
joleski@joleski.com

Sajt:
www.joleski.com

Telefon: +389 46 252 395

Mobilni: +389 75 200 909
+389 75 480 565
+389 75 566 565

Pogodnosti

Kuća se nalazi 1km od Ohridskog jezera
U neposrednoj blizini su restoran i prodavnica koja je otvorena 24h dnevno
Vrt sa roštiljem, stolom i stolicama
Terase sa pogledom na planinu Goljenicu ili Samuilovu tvrđavu
Besplatan bežični internet
TV sa kablovskim kanalima
Mogućnost organzovanih izleta ili tradicionalnih makedonskih večeri
Veliki zajednički dnevni boravak
Obezbeđen parking prostor

Apartmani Joleski, Ohrid slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Na veoma lepoj lokaciji, nadomak Starog grada Ohrida nalaze se Apartmani Joleski. U prirodnom i jedinstvenom abmijentu Ohridskog jezera, ovde ćete naći udoban smeštaj, savršen za aktivan odmor sa porodicom ili u dobrom društvu.

Od Ohridskog jezera deli vas samo 10-ak minuta šetnje, a čuvena Ohridska čaršija, sa restoranima, kafićima i klubovima nalazi se na samo 300 metara od naših apartmana. Bez obzira na to da li ste krenuli na plažu, u šoping ili u razgledanje antičkih spomenika, sve vam je nadohvat ruke. U neposrednoj blizini apartmana postoji i restoran domaće kuhinje, kao i prodavnica koja radi 24 časa.

Svim našim gostima na raspolaganju je vrt uronjen u zelenilo, sa roštiljem, stolovima i stolicama, gde ćete se osećati kao u svom dvorištu. Ovde možete pripremati obroke po želji i uživati u jelu u idiličnom prirodnom ambijentu. Takođe, u okviru kuće gde su smešteni Apartmani Joleski postoji i udoban zajednički dnevni boravak sa televizorom i kablovskim kanalima, mesto za druženje sa vama dragim osobama, ali i za upoznavanje drugih gostiju. Za sve koji kod nas dođu svojim kolima obezbeđen je besplatan parking.

Soba za 2 osobe

Savršena za parove, ali i za avanturiste koji vole da se sami baškare na velikom francuskom ležaju, jedina dvokrevetna soba u apartmanima Joleski je idealno rešenje za dobar odmor. Ona ima i orman, policu sa televizorom i pravi romantični kutak sa stolom i dve stolice. Tu je i kupatilo sa tuš-kabinom, kao i lep balkon, a na raspolaganju vam je i veliki broj kablovskih kanala, kao i besplatan bežični internet.

Na spratu je čajna kuhinja sa posuđem, a u prizmelju je velika zajednička kuhinja, sa šporetom, frižiderom i posuđem, kao i trpezarija sa stolom i stolicama za obedovanje. Kuhinje i trpezariju svi gosti mogu podjednako koristiti.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: joleski@joleski.com

Soba za 3 osobe

Namenjene manjim porodicama ili tročlanim ekipama, trokrevetne sobe imaju sve što treba da se ovde osećate lepo i ugodno. Tu su ormani, sto i stolice, a svih 5 soba imaju svoja zasebna kupatila sa tuš-kabinom, i balkone sa lepim pogledom na planinu Goljenicu ili staru Samuilovu tvrđavu. Uz to, sve sobe imaju televizore sa kablovskom ponudom kanala, kao i besplatan bežični internet za sve kojima je odmor nije potupun bez aktvnog života na društvenim mrežama.

Na spratu je čajna kuhinja sa posuđem, a u prizmelju je velika zajednička kuhinja, sa šporetom, frižiderom i posuđem, kao i trpezarija sa stolom i stolicama za obedovanje. Kuhinje i trpezariju svi gosti mogu podjednako koristiti.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: joleski@joleski.com

Soba za 4 osobe

U ovim sobama udobno se može smestiti četvoročlana porodica ili dobro društvo. U sve tri sobe nalazi se ormani i police kako biste mogli da se raskomotite, mali sto i stolice koje možete izneti na terasu. Sve sobe imaju zasebna kupatila sa tuš-kabinom, i balkone bez kojih je letovanje nezamislivo. Uz to, sobe imaju televizore sa kablovskim kanalima, priključke za laptop računare i besplatan bežični internet, koji možete koristiti bilo za posao ili razonodu.

Na spratu je čajna kuhinja sa posuđem, a u prizmelju je velika zajednička kuhinja, sa šporetom, frižiderom i posuđem, kao trpezarija sa stolom i stolicama za obedovanje. Kuhinje i trpezariju svi gosti mogu podjednako koristiti.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: joleski@joleski.com

Ohrid


Ako bismo morali da izaberemo samo jedno mesto koje na Balkanu za života jednostavno moramo obići, onda bi se Ohridsko jezero i grad Ohrid sigurno našli u užem izboru. Grad Ohrid je stecište raskošne duhovne, istorijske i kulturne baštine, koji u malom predstavlja burnu i dugačku istoriju Balkana, pri tom pleneći svojom prirodnom i duhovnom lepotom i bogatom turističkom ponudom. Jezero za gradom ni malo ne zaostaje, bogatstvo sadržaja i plaža fascinira, a njegova živopisna priroda baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim.


Pročitajte više

Ohridska oblast


Biljana, devojka po kojoj su neki od čuvenih izvora i dobili ime, nesumnjivo je bila lepo raspoložena dok je radila, što se vidi po načinu na koji se šalila sa vinarima koji su tuda prolazili. Barem delimično je svoje dobro raspoloženje i radost dugovala prelepom okruženju u kom je obavljala svoj posao. Bistra voda, prekrasni zeleni pejzaži, raskošno kulturno nasleđe i dobrostojeći grad kraj jezera, uz Galičicu koja se nad jezerom nadvija u pozadini mora da su svojim pozitivnim uticajem ispunjavali i dušu ove mlade žene, a verovatno i onih koje je, zajedno sa ohridskim izvorima inspirisala da ovu pesmu i načine.


Pročitajte više
Pročitajte više - Ohrid Rent-A-Car - Ohrid
Ostavite komentar:

* obavezno