Apartmani Argiroski :: Ohridska oblast :: Ohrid

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Argiroski

Vrsta: Apartmani

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Ohrid, Ohridska oblast

E-mail:
argiroski_apartments@yahoo.com

Sajt:
www.argiroski.com

Telefon: +389 46 262 844

Mobilni: +389 70 743 576

Pogodnosti

Apartmani se nalaze 30 m od jezara
Najbliže plaže 15 minuta pešice, privatna plaža 8km
TV sa kablovskim kanalima
Terase sa stolom i stolicama
Klima uređaj (4 od 7 smeštajnih jedinica)
Opremljena mini kuhinja
Besplatan bežični internet
Fen, pegla i daska za peglanje
Usluga pranja veša
Obezbeđen parking prostor

Apartmani Argiroski, Ohrid slike i cene za smeštaj Makedonija 2019

Na najlepšoj kreaciji prirode – Ohridskoj rivieri, u samom centru grada, u maloj, tihoj, ali veoma atraktivnoj ulici, nalaze se apartmani Argiroski. Šetalište kraj keja, mnogobrojni restorani, kafići, prodavnice i bankomati udaljeni su svega 100 metara od apartmana. Inače, jezero je na distanci od svega 30 metara, a iz apartmana Argiroski, imaćete i lep pogled na njega.

Do najbližih organizovanih plaža – Kuba Libre i Potpes potrebno je da lagano prepešačite nekih 15-ak minuta. Uz ovo, vlasnici apartmana Argiroski za svoje goste su obezbedili i jednu privatnu plažu koja je udaljena nekih 8km, a na kojoj možete uživati u potpunom komforu i pogodnostima.

Za sve koji nas posete svojim kolima imamo obezbeđen parking prostor. Kompleks apartmana Argiroski ima u ponudi 7 smeštajnih jedinica raspoređenih u prizemlju i na spratu zgrade, i to šest studija i jedan apartman sa zasebnom spavaćom sobom, pa na vama je da izabere onaj koji vam najviše godi.

Studio za 2 osobe

Ukupno 3 studija mogu ugostiti par ili dvoje prijatelja koju su odlučili da svoj odmor provedu samo na par koraka od prelepog Ohridskog jezera. Dva studija u prizemlju imaju dva odvojena kreveta, a treći na spratu ima bračni krevet. Svi oni su potpuno opremljeni za ugodan i bezbrižan boravak. Imaju mini kuhinje gde možete spremati obroke za vas i vama dragu osobu, zatim privatno kupatilo, a tu je TV koji će odlično poslužiti u trenucima odmora i opuštanja.

Inače, neki od studija imaju i klima uređaje, pa ukoliko vam je bitno da imate ovu pogodnost na odmoru, molimo vas to nam i napomenite prilikom rezervacije. Gosti kod nas po potrebi mogu korsitit fen, peglu i dasku za peglanje, a pružamo i uslugu pranja veša.

Besplatan bežični internet na raspolganju je gostima, bilo za posao koji moraju da obave tokom odmora ili zbog razonode, a takođe studiji izlaze na terasu (oni na spratu) ili vernadu sa stolom i stolicama (oni koji se nalaze u prizemlju).

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: argiroski_apartments@yahoo.com

Studio za 3 osobe

Tri lepo uređena i komforna studija čekaju vas u kompleksu apartmana Argiroski. U prizemlju je jedan studio sa tri odvojena kreveta, kao i još jedan sa bračnim i jednim standardnim ležajem , dok je treći trokrevetni studio sa bračnim i jednim odvojenim krevetom smešten na spratu kompleksa.

Pored udobnih kreveta sa kvalitetnim dušecima studiji u svom sastavu imaju i potpuno opremljenu muni kuhinju, a tu je i privatno kupatilo. Od sadržaja na raspolaganju će vam biti nekoliko kablovskih kanala na TV-u uz koje se možete opuštati u trenucima odmora, a tu je i besplatan bežični internet namenjen za razonodu ili po potrebi za posao. Inače, neki od studija imaju i klima uređaje, pa ukoliko vam je bitno da imate ovu pogodnost na odmoru, molimo vas to nam i napomenite prilikom rezervacije. Gosti kod nas po potrebi mogu korsitit fen, peglu i dasku za peglanje, a pružamo i uslugu pranja veša.

Takođe ovi studiji izlaze na terasu (onaj na spratu) ili vernadu sa stolom i stolicama (oni koji se nalaze u prizemlju) i ovde možete uživati u izuzetno prijatnoj atmosferi i lepom okruženju.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: argiroski_apartments@yahoo.com

Apartman za 4 osobe

Jedini četvorokrevetni apartman u kompleksu Argiroski smešten je na spratu i ugodno može ugostiti porodicu ili četvoro prijatelja. U jednoj od soba nalazi se bračni krevet, dok druga ima dva odvojena ležaja, a pored toga ovde možete naći i potpuno opremljenu kuhinju, kao i kupatilo sa tuš kabinom.

Apartman je klimatizovan, ima i TV na kojem možete gledati kablovske kanale u trenucima razonode, a tu je besplatan bežični internet koji vam takođe može odlično poslužiti da ispratite vesti i novosti, ali može biti i koristan zbog neodložnog posla koji morate obaviti na odmoru. Uz sve ovo, gosti kod nas po potrebi mogu korsitit fen, peglu i dasku za peglanje, a pružamo i uslugu pranja veša.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: argiroski_apartments@yahoo.com

Ohrid


Ako bismo morali da izaberemo samo jedno mesto koje na Balkanu za života jednostavno moramo obići, onda bi se Ohridsko jezero i grad Ohrid sigurno našli u užem izboru. Grad Ohrid je stecište raskošne duhovne, istorijske i kulturne baštine, koji u malom predstavlja burnu i dugačku istoriju Balkana, pri tom pleneći svojom prirodnom i duhovnom lepotom i bogatom turističkom ponudom. Jezero za gradom ni malo ne zaostaje, bogatstvo sadržaja i plaža fascinira, a njegova živopisna priroda baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim.


Pročitajte više

Ohridska oblast


Biljana, devojka po kojoj su neki od čuvenih izvora i dobili ime, nesumnjivo je bila lepo raspoložena dok je radila, što se vidi po načinu na koji se šalila sa vinarima koji su tuda prolazili. Barem delimično je svoje dobro raspoloženje i radost dugovala prelepom okruženju u kom je obavljala svoj posao. Bistra voda, prekrasni zeleni pejzaži, raskošno kulturno nasleđe i dobrostojeći grad kraj jezera, uz Galičicu koja se nad jezerom nadvija u pozadini mora da su svojim pozitivnim uticajem ispunjavali i dušu ove mlade žene, a verovatno i onih koje je, zajedno sa ohridskim izvorima inspirisala da ovu pesmu i načine.


Pročitajte više
Pročitajte više - Ohrid Rent-A-Car - Ohrid
Ostavite komentar:

* obavezno