Rent-A-Car :: Pine Holidays Tour Operater :: Skopska oblast :: Skoplje

Osnovni podaci

Ime : Pine Holidays Tour Operater

Grad : Skopska oblast, Skoplje

E-mail : info@macedoniaholidays.com

Telefon : +389 2 30 600 41

Sajt : http://macedoniaholiday.com/transfer-services-macedonia/

Pine Holidays Tour Operater, pored smeštaja koji nudi u divnom hotelu Pino, ima i agenciju za iznajmljivanje automobila sa više putničkih vozila i minibuseva, što nas čini specijalizovanim za organizaciju najrazličitijih vrsta putovanja, izleta, obilazaka i transfera. Tokom svog radnog veka organizovali smo mnoge kongrese, simpozijume, ekskurzije i velike sportske manifestacije, a posebno smo ponosni na naše učešće u Balkanskim Olimpijskim Igrama, na kojima je učestvovalo preko 1000 sportista.

Mi vam možemo ponuditi prvoklasne transferne usluge čak i pre nego što odlučite da posetite prelepu Makedoniju. Naša agencija specijalizovana je da vaše putovanje u Skoplje, na Ohrid ili bilo gde u Makedoniji učini jednostavnim, prijatnim i efikasnim. Na raspolaganju su vam sve vrste aerodromskih, lokalnih ili regionalnih transfera, a u zavisnosti od vaših potreba i zahteva, nudimo vam prevoz Opel Vivaro kombijima, mini-busevima, autobusima ili Renault Megane putničkim automobilima.

Za vaš sasvim ugodan boravak, možemo vam iznajimiti vozila sa ili bez šoferske usluge. Pored specifičnih usluga koje ćemo prilagoditi samo vašim trenutnim potrebama, Pine Holidays Tour Operater ima i 10-ak stalnih destinacija svim tipovima vozila za različite grupe putnika, od Ohrida, Sofije, Soluna i Beograda, do Boroveca, Banskog, Prištine, Tirane i Atine.

cene

rent1

Pročitajte više - Skoplje Smeštaji - Skoplje
Ostavite komentar:

* obavezno