Oblasti

Resenska oblast

Makedonija možda jeste mala zemlja, istina je da ne treba mnogo vremena da bi se prešlo s jednog njenog kraja, na drugi. Ima nekoliko velikih gradova i na svako malo – granični prelaz. Pa ipak, ponekad se u malim stvarima kriju najveće vrednosti. Retko koja mlada bi svoj verenički prsten ili burmu nazvala sitnicom. Retko ko bi ostao pribran ako izgubi minijaturnu knjižicu, sa veoma malim brojem strana – pasoš.

Pročitajte više - Resenska oblastRent-A-Car - Resenska oblastIzleti/Ekskurzije - Resenska oblast

Smeštaji Resenska oblast

  • Resenska oblast - Prespansko jezero
    E-mail : avtokampkrani@kapri.com.mk
    Telefon : +389 47 483 708 - recepcija
    Autokamp Krani nalazi se takoreći na samoj plaži prelepog Prespanskog jezera, koje predstavlja pravi raj za uživanje zaljubljenika u prirodu i opušten provod. Kamp je smešten u blizini prelepih, slikovitih makedonskih sela Brajčino, Slivnica, Kurbinovo, Štrbovo, Arvati i drugih. Takođe, nedaleko su locirani brojni manastiri i crkve. S jedne strane autokampa Krani izdiže se Pelister, sa druge Galičica, a Ohridsko jezero od Prespanskog, udaljeno je svega 10km.

    Autokamp Krani predstavlja moderan smeštaj sa brojnim sadržajima, pogodan za letovanje sportskih timova, većih grupa dece, kao, naravno i svih ostalih turista. U sklopu autokampa gostima je na raspolaganju prostran i prijatan restoran ''a la cart'' sa kapacitetom gostiju do 450 mesta i odličan je izbor za organizaciju raznih svečanosti kao što su proslave maturskih večeri, svadbe, krštenja i druge.