Oblasti

Gostivarska oblast

Gostivarska oblast smeštena je na samom zapadu Republike Makedonije. Odlikuju je visoke planine koje su izuzetno pogodne za zimske sportove a, s tim u vezi, privlače i veliki broj turista svake godine. Sedište same oblasti i njen glavni grad je Gostivar.

Pročitajte više - Gostivarska oblastRent-A-Car - Gostivarska oblastIzleti/Ekskurzije - Gostivarska oblast

Smeštaji Gostivarska oblast

 • Gostivarska oblast - Mavrovo
  E-mail : info@radika.com.mk
  Telefon : +389 42 22 33 00
  Hotel Radika nalazi se u mestu Leunovo, u Nacionalnom parku Mavrovo koji je poznat po bogatoj flori i fauni koja ga nastanjuje, ali i velikom broju autentičnih sela i predivne arhitekture. Hotel je udaljen od ski centra oko 9 kilometara, pa će obožavatelji sportskih čarolija na snegu moći da uživaju u svim zimskim idilama i snežnim sportovima.

  Ovo planinsko odmaralište smešteno je tik iznad Mavrovskog jezera pa se iz većine hotelskih soba ka njemu pruža predivan pogled. Oko hotela nalazi se i netaknuta šuma koja ovom predelu daje zdrav i čist vazduh.
 • Gostivarska oblast - Mavrovo
  E-mail : vilaanamarijaleunovo@gmail.com
  Telefon : +389 70 314 027
  Sajt:
  Apartmani Ana Marija nalaze se u mestašcu Leunovo, u okviru samog Nacionalnog Parka Mavrovo, na samo 5 minuta od istoimenog jezera. Okruženi smo prelepom prirodom, a oko nas vrludaju planinarske i pešačke staze. Udaljeni smo manje od 100 km od Skoplja, a prelepo Ohridsko jezero, Struga i sam grad Ohrid udaljeni su na oko sat vremena vožnje. Ski lift Star nalazi se na oko 20-ak minuta vožnje od nas, a za sve goste koji dolaze na skijanje predviđena je ostava za opremu.

  Svim gostima Apartmana Ana Marija namenjeno je naše veliko dvorište sa klupama i stolovima, gde se možete družiti sa drugim gostima i uživati u lepom vremenu, ili se bezbedno igrati sa mališanima. U našem prizemlju smešten je zajednički salon sa kuhinjom gde možete pripremiti sebi kafu, čaj ili neki lagan obrok, a tu je i restoran, pa svoj boravak možete zasnovati i na doručku ili pansionskoj usluzi. Uz doplatu možemo oraganizovati za vas i aerodromski transfer, a ukoliko dolazite sopstvenim kolima, obezbeđen vam je besplatan parking.