Smeštaj u gradu

Struga apartmani, smeštaj, cene 2019

Struga je simpatičan grad na jugozapadu Makedonije, čiji prvi i najjači utisak kod svih koji ga posete – njegova arhitektura XVIII i XIX veka. Na samoj obali Ohrida, Strugu preseca Crni Drim na svom isteku iz jezera. Blagoslovena obalama “večnog” Ohrida, kristalnog Crnog Drima, ali i blizinom Jadrana, Struga je zaista jedinstven grad na Balkanskom poluostrvu. To je grad poezije, kulture, istorije i duge tradicije koji retko koga ostavlja ravnodušnim.

Pročitajte više - StrugaRent-A-Car - StrugaIzleti/Ekskurzije - Struga


Smeštaji - Struga

  • Oblast Struga - Struga
    E-mail : katerinajovanoska@yahoo.com
    Telefon : +389 46 787 323
    Apartmani Jovanoski smešteni su na izuzetnoj lokaciji, pokraj reke Crni Drim, u samom centru Struge, tačnije svega 50 metara od centra čaršije. Na 150m nalazi se i najbliža plaža, a tu su i prodavnice prehrambene robe, kafići i restorani, odnosno ovde u blizini ćete naći sve što vam može zatrebati ako ste na odmoru u Strugi ili ste u prolazu kroz ovaj prelepi grad.

    Struga je udaljena od Ohrida 13km, a do aerodroma u ovom mestu ima svega 6km. U apartmanima Jovanoski možete iznajmiti bicikl koji je najpopularnije prevozno sredstvo u gradu, a pored vožnje bicikala, Struga je veoma popularno mesto i za pecanje, pa će ljubitelji ribolova sigurno uživati. Za sve one koji nas posete svojim kolima imamo obezbeđen parking prostor.