Smeštaj u gradu

Prespansko jezero apartmani, smeštaj, cene 2019

Prelepo Prespansko jezero centralni je deo oblasti Resan, i pravo mesto za odmor, opuštanje i istraživanje istinskih ljubitelja netaknute prirode i avanturista koji ne prezaju od toga da uobičajene urbane sadržaje i komfor, makar nakratko, stave u drugi plan. Jezero se prostire na površini od 294m2, njegova najveća dubina je 54m, a okruženo je planinama Baba, čiji vrhunac predstavlja Nacionalni park Pelister, planinom Galičica, na kojoj se nalazi još jedan božanstveni nacionalni park, a nedaleko od njega je i jezero – blizanac, čuveni i nadaleko poznati Ohrid.

Pročitajte više - Prespansko jezeroRent-A-Car - Prespansko jezeroIzleti/Ekskurzije - Prespansko jezero

Smeštaji - Prespansko jezero

  • Resenska oblast - Prespansko jezero
    E-mail : avtokampkrani@kapri.com.mk
    Telefon : +389 47 483 708 - recepcija
    Autokamp Krani nalazi se takoreći na samoj plaži prelepog Prespanskog jezera, koje predstavlja pravi raj za uživanje zaljubljenika u prirodu i opušten provod. Kamp je smešten u blizini prelepih, slikovitih makedonskih sela Brajčino, Slivnica, Kurbinovo, Štrbovo, Arvati i drugih. Takođe, nedaleko su locirani brojni manastiri i crkve. S jedne strane autokampa Krani izdiže se Pelister, sa druge Galičica, a Ohridsko jezero od Prespanskog, udaljeno je svega 10km.

    Autokamp Krani predstavlja moderan smeštaj sa brojnim sadržajima, pogodan za letovanje sportskih timova, većih grupa dece, kao, naravno i svih ostalih turista. U sklopu autokampa gostima je na raspolaganju prostran i prijatan restoran ''a la cart'' sa kapacitetom gostiju do 450 mesta i odličan je izbor za organizaciju raznih svečanosti kao što su proslave maturskih večeri, svadbe, krštenja i druge.