Smeštaj u gradu

Mavrovo apartmani, smeštaj, cene 2019

Mavrovo je naizgled sasvim običan gradić u Republici Makedoniji, ali ovo malo naseljeno mesto na severozapadu države je zapravo bitno turističko naselje koje je deo visokoplaninske turističke oblasti Mavrova. Smešteno je na visovima planine Bistre. Nekada se na severoistoku od ovog prekrasnog mesta protezala Mavrovska visoravan, ali je podizanjem brane pretvorena u Mavrovsko jezero. Ovo mesto odlikuje i oštra planinska klima koja pogoduje svima koji beže od neizdrživih vrućina u toku letnjih meseci na neko prijatnije mesto.

Pročitajte više - MavrovoRent-A-Car - MavrovoIzleti/Ekskurzije - Mavrovo

Smeštaji - Mavrovo

 • Gostivarska oblast - Mavrovo
  E-mail : info@radika.com.mk
  Telefon : +389 42 22 33 00
  Hotel Radika nalazi se u mestu Leunovo, u Nacionalnom parku Mavrovo koji je poznat po bogatoj flori i fauni koja ga nastanjuje, ali i velikom broju autentičnih sela i predivne arhitekture. Hotel je udaljen od ski centra oko 9 kilometara, pa će obožavatelji sportskih čarolija na snegu moći da uživaju u svim zimskim idilama i snežnim sportovima.

  Ovo planinsko odmaralište smešteno je tik iznad Mavrovskog jezera pa se iz većine hotelskih soba ka njemu pruža predivan pogled. Oko hotela nalazi se i netaknuta šuma koja ovom predelu daje zdrav i čist vazduh.
 • Gostivarska oblast - Mavrovo
  E-mail : vilaanamarijaleunovo@gmail.com
  Telefon : +389 70 314 027
  Sajt:
  Apartmani Ana Marija nalaze se u mestašcu Leunovo, u okviru samog Nacionalnog Parka Mavrovo, na samo 5 minuta od istoimenog jezera. Okruženi smo prelepom prirodom, a oko nas vrludaju planinarske i pešačke staze. Udaljeni smo manje od 100 km od Skoplja, a prelepo Ohridsko jezero, Struga i sam grad Ohrid udaljeni su na oko sat vremena vožnje. Ski lift Star nalazi se na oko 20-ak minuta vožnje od nas, a za sve goste koji dolaze na skijanje predviđena je ostava za opremu.

  Svim gostima Apartmana Ana Marija namenjeno je naše veliko dvorište sa klupama i stolovima, gde se možete družiti sa drugim gostima i uživati u lepom vremenu, ili se bezbedno igrati sa mališanima. U našem prizemlju smešten je zajednički salon sa kuhinjom gde možete pripremiti sebi kafu, čaj ili neki lagan obrok, a tu je i restoran, pa svoj boravak možete zasnovati i na doručku ili pansionskoj usluzi. Uz doplatu možemo oraganizovati za vas i aerodromski transfer, a ukoliko dolazite sopstvenim kolima, obezbeđen vam je besplatan parking.