Smeštaj u gradu

Bitolj apartmani, smeštaj, cene 2019

Prva asocijacija na Bitolj, administrativni, ekonomski, industrijski, obrazovni, naučni i kulturni centar istoimene oblasti je da je to grad konzula, budući da i danas, u njemu počasne konzule ima nekoliko zemalja, dok je nakon Berlinskog kongresa 1878. godine ovde bilo čak 12 diplomatskih koznulata. Ovaj zanimljiv grad burne istorije okružen je planinama Baba, čiji se najviši vrh, Pelister, nalazi na nadmorskoj visini od, čak 2.601m i Nidže, te počiva na reci Dragor u središtu najprostranije i veoma plodne makedonske ravnice Pelagonije.

Pročitajte više - BitoljRent-A-Car - BitoljIzleti/Ekskurzije - Bitolj


Smeštaji - Bitolj

 • Bitoljska oblast - Bitolj
  E-mail : sohobitola@gmail.com
  Telefon : +389 75 414 185
  Soho apartmani nalaze se u blizini centra Bitolja, grada na jugozapadu Makedonije. Bitolj je administrativni i kulturni centar južne Makedonije, grad prepun barova, diskoteka, trgova i drugih znamenitosti od velikog kulturnog i turističkog značaja. Apartmani Soho smešteni su na svega 5 minuta hoda od glavne železničke stanice, a samo jedan blok deli apartmane od svih pomenutih turističkih atrakcija u samom centru grada.

  Ukoliko dolazite kolima vredi znati da postoje slobodna parking mesta ispred hotela data posetiocima na korišćenje. Ovi luksuzni apartmani idealni su za nepušače i za porodice i manje grupe prijatelja. Ipak, treba da znate da ni u jednom apartmanu ili studiju nisu dozvoljeni psi.
 • Bitoljska oblast - Bitolj
  E-mail : hotelkapri@kapri.com.mk
  Telefon : +389 47 256 500
  Hotel Kapri sa svojom bogatom ponudom, nalazi se na samo 3.5km udaljenosti od centra čuvenog grada konzula, Bitolja. Smešten je na početku puta Nižepole - Pelister, na 500m od puta koji povezuje Prilep i Ohrid. U neposrednoj blizini hotela postoje dve benzinske stanice.

  Restoran hotela Kapri, u kome je moguća pansionska ishrana, podeljen je na 4 zasebne celine. Glavna sala, u prijatnom i toplom ambijentu ugostiće do 330 gostiju, i pogodna je za organizaciju različitih zabava i veselja, seminara, promocija koktela i drugih svečanosti. Moderno uređena Mala sala elegantno je uređena i nešto intimnijeg karaktera, kapaciteta je do 30 gostiju i nalazi se u sklopu glavne. Odlična je za organizaciju poslovnih ručkova, seminara, veridbi i drugih događaja.